A continuació us presentem els cursos dirigits a estudiants i/o treballadors que desitgin reciclar o actualitzar els seus coneixements i/o adquirir noves habilitats en el món social, el que els permetrà millorar la seva qualificació professional.

Clica sobre el curs que t’interessa i matricula’t. Recomanem que consulteu sempre la disponibilitat de plaça del curs que us interessi entrant a l'apartat de matrícula de la seva fitxa corresponent o telefonant a la Secretaria de Formació, Consultoria i Estudis: 93 410 16 02

Informació per a ENTITATS : Tots aquests cursos són bonificables mitjançant el crèdit de formació que disposeu a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE), sempre i quan es compleixin els requisits que estableix la normativa de FUNDAE. Els cursos elearning només es poden bonificar si la Fundació Pere Tarrés gestiona el crèdit de la vostra entitat. Per a més informació clica o contacta a través de l’e-mail promocio@peretarres.org o al telèfon 93 410 16 02 (extensió 3505)